IGJ medewerkerdag ‘De Verbinding’

'De Verbinding’ is 100% geslaagd!

Op 30 mei 2022 was het dan eindelijk zover. Na twee jaar thuiswerken zagen bijna 500 medewerkers van IGJ elkaar weer bij de medewerkersdag ‘De Verbinding’ in de Rijtuigenloods, Amersfoort. Op deze dag stond de ontmoeting, en vooral verbinding van nieuwe en oude collega’s centraal. Met verschillende activiteiten kregen zij de kans om weer bij te praten en nieuwe collega’s beter te leren kennen. Ook was er  gelegenheid om afscheid te nemen van medewerkers die tijdens de COVID-periode zijn weggegaan. PINO ondersteunde het projectteam met de logistieke en facilitaire organisatie, invulling van de activiteiten, entertainment en overige programmaonderdelen.

’s Middags werden de medewerkers hartelijk ontvangen met een drankje. Na een korte opening door de Inspecteur Generaal, begonnen de workshops. Waar een deel buiten aan het genieten was tijdens de stadswandeling of City Quiz, staken andere medewerkers hun handen uit de mouwen bij verschillende creatieve workshops. Er zijn experimentele tekeningen gemaakt, adviezen gegeven over kleding en stijl, linosneden gecreëerd en nog veel meer.  Na de activiteiten verzamelde iedereen in de plenaire zaal om afscheid te nemen van de oud-medewerkers en de nieuwe medewerkers te verwelkomen.

Het evenement werd georganiseerd voor en door IGJ-ers. De workshopleiders waren enthousiastelingen met een groot talent en ook de dagvoorzitters kwamen uit de organisatie. De muzikanten van IGJ lieten zich ook nog horen met een zelfgeschreven lied. Bij de IGJ medewerkersdag stonden de medewerkers centraal. Ze konden elkaar opnieuw ontmoeten en we kunnen met zekerheid zeggen dat ‘De Verbinding’ is geslaagd!

Wilt u een medewerkersdag organiseren voor én door uw medewerkers?