Congres programma Tijd voor Verbinding

Inspirerende keynotes, masterclasses, workshops en netwerkplein

De tweede editie van het congres van het programma Tijd voor Verbinding was een groot succes. Ruim 500 deelnemers kwamen naar De Doelen in Rotterdam om inspiratie op te doen op de thema’s: Antistollingszorg, Kwetsbare ouderen, Multidisciplinair gesprek en Safety-II. PINO ontzorgde het congresteam met de logistieke en facilitaire organisatie van het congres. We adviseerden over een goed doordacht logistiek congresprogramma, deden de briefing en begeleiding van de sessieleiders, verzorgden de deelnemersregistratie en voerden regie tijdens het congres.

Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis leidde de deelnemers door het programma. Minister Ernst Kuipers deed de opening van het congres. Daarna gaven twee sprekers, Kris Vanhaegt en Robin Bremekamp, elk vanuit hun vakgebied een inspirerende keynote. Spreker en corporate antropoloog, Jitske Kramer, verzorgde met haar keynote de afsluiting van de dag.

Na het plenair programma konden deelnemers in meerdere rondes workshops volgen of masterclasses bijwonen. Even geen sessie volgen? Op het netwerkplein was tijdens de sessierondes ook veel activiteit te vinden. Door de thematische indeling van het plein konden deelnemers eenvoudig in gesprek gaan met experts of netwerken met andere professionals uit het zorgveld.

Wilt u een congres met een gevarieerd programma?