“Zelfs een control freak als ik kon even loslaten”

Corinne Derksen, De Forensische Zorgspecialisten

“PINO houdt perfect de regie.”

Ruud van Gisteren, RVO

“Ontzorgen, dat is hun toverwoord!”

Marieke Wagener, HIER Opgewekt

“PINO bleek een perfecte sparringpartner.”

Lim Olsthoorn, Happinez Magazine

“Visualiseren en verluchtigen, laat dat maar aan PINO over.”

Daniëlla Altman, Ministerie van I&W

PINO werkt no-nonsense, transparant en met een groot gevoel voor gastvrijheid en communicatiekracht. We hebben een geoefend oog voor uw boodschap én de details.

Wat we doen

COMMUNICATIE | EVENEMENTEN | CONGRESSEN

PINO organiseert met effect. Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw grotere strategie. Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. Dat niet alleen werkt op papier, maar juist in de praktijk.

Wij voorzien u van advies. Gevraagd en ongevraagd. En we voeren het plan tot in de puntjes uit. Uw inhoudelijke kennis en expertise vullen we aan met onze jarenlange ervaring in organisatie en communicatie. Het resultaat: een ultieme beleving en blijvende herinnering. Daar worden wij blij van! En u ook!

Onze aanpak

PROACTIEF, MET ZEKERHEID ÉN PERSOONLIJKE AANDACHT

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op.

Want er is altijd een oplossing. Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor uw gasten. Op PINO kunt u rekenen!

En verder?

PINO is een Erkend Internationaal Congresorganisatiebureau en lid van beroepsvereniging IDEA. Omdat duurzaamheid voor ons vanzelfsprekend is, maken we deel uit van de Plastic Promise community. We werken altijd met vaste, betrouwbare partners die uitblinken in wat ze doen.

Als u met PINO aan tafel schuift, brengen we naast onze brede kennis en jarenlange ervaring ook ons uitgebreide netwerk mee. Allemaal voor uw succes!