“Zelfs een control freak als ik kon even loslaten”

Corinne Derksen, De Forensische Zorgspecialisten

“PINO houdt perfect de regie.”

Ruud van Gisteren, RVO

“Ontzorgen, dat is hun toverwoord!”

Marieke Wagener, HIER Opgewekt

“PINO bleek een perfecte sparringpartner.”

Lim Olsthoorn, Happinez Magazine

“Visualiseren en verluchtigen, laat dat maar aan PINO over.”

Daniëlla Altman, Ministerie van I&W

PINO werkt no-nonsense, transparant en met een groot gevoel voor gastvrijheid en communicatiekracht. We hebben een geoefend oog voor uw boodschap én de details.

Wat we doen

CONCEPT | COMMUNICATIE | ORGANISATIE

PINO is een fullservice congres- en evenementenbureau in Utrecht. Met expertise in concept, communicatie en organisatie creëren wij nieuwe mogelijkheden met online en hybride oplossingen voor uw bijeenkomsten. Onze meer dan twintig jaar aan ervaring in live events, het ontzorgen van opdrachtgevers en ons uitgebreide netwerk nemen we mee.

Ook nu doen we dit samen met onze projectmanagers, die adviseren, coördineren en regisseren op communicatief, logistiek en facilitair gebied. Nu we rondom grote live evenementen, conferenties of roadshows rekening moeten houden met de Covid-19 maatregelen, bieden wij u met onze aanpak, comfort, kwaliteit en zekerheid ook ondersteuning bij interactieve online of hybride bijeenkomsten.

Onze aanpak

ONTZORGEN, MET COMFORT ÉN PERSOONLIJKE AANDACHT

U wilt in contact blijven met uw team, klanten en overige stakeholders. Om ze op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen of om bijvoorbeeld expertises te delen en oplossingen te bieden. Nu grote ‘live’ events even minder voor de hand liggen, staan we met z’n allen voor de uitdaging:

 “Hoe breng (en houd!) ik mijn boodschap onder de aandacht en blijf ik in verbinding staan?”

In de afgelopen periode hebben we als bureau veel kennis en ervaring opgedaan met online meetings in verschillende online platforms. Variërend van talkshows vanuit een professionele studio met en zonder break-outs, innovatielunches, kennissessies tot masterclasses en podcastseries.

Wij werken met een professioneel team van eventmanagers en communicatieadviseurs aan uw (online) vraagstuk. We adviseren u over de mogelijkheden van een livestream, de meest geschikte online platforms en denken mee over de programmering van uw online talkshow of de combinatie van live en online (hybride). Met het PINO ‘onboarding programma’ nemen we u en uw stakeholders aan de hand mee om uw online of hybride meeting tot een succes te maken.

Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Bij PINO bieden we u comfort en kwaliteit daar kunt u op rekenen!

Wij bieden u zekerheid

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op. Want er is altijd een oplossing. PINO is een Erkend Internationaal Congres Organisatiebureau en lid van beroepsvereniging IDEA.

Omdat duurzaamheid voor ons vanzelfsprekend is, zijn we partner van MVO Nederland en maken we deel uit vande Plastic Promise community. We werken altijd met vaste, betrouwbare partners die uitblinken in wat ze doen. Als u met PINO aan tafel schuift, brengen we naast onze brede kennis en jarenlange ervaring ook ons uitgebreide netwerk mee. Allemaal voor uw succes!

En verder

PINO organiseert met effect. Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw grotere strategie. Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. We vertellen u graag over onze werkwijze, de online formats en de ervaringen die we hebben opgedaan.

Of neem een kijkje op onze pagina met case beschrijvingen. Wilt u niet wachten tot evenementen op de oude manier weer zijn toegestaan, maar de mogelijkheden benutten van online bijeenkomsten? Laten we dan snel overleggen. Daar hoeven we de deur niet voor uit!