Nieuwe website van Partners for Water nu live!

Een splinternieuwe website

Bij PINO zijn designsessies niet alleen bedoeld om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Soms creëren we samen met onze klanten een geheel nieuwe huisstijl. Naast een verscheidenheid aan events die we voor Partners for Water organiseren—van platformbijeenkomsten en online informatiesessies tot subsidie-informatiesessies en grotere events zoals het Waterproof-event—hebben we nu ook een splinternieuwe website voor Partners for Water ontwikkeld.

Begin mei hebben we deze mijlpaal gevierd met de klant bij RVO. De lancering van de website werd in echte PINO-stijl gevierd met een heerlijke (chocolade)taart! Neem gauw een kijkje op de website en ontdek het evenementen programma van Partners for Water: https://partnersforwater.nl/

Stay tuned
Benieuwd naar de ervaringen van onze opdrachtgever over onze samenwerking en naar toekomstige Partners for Water projecten? Blijf ons volgen via onze website en nieuwsbrief. Binnenkort delen we een exclusief interview met Bram van der Wielen, kennis- en communicatieadviseur bij RVO, waarin we dieper ingaan op onze samenwerking.

We bouwen voor jou ook graag een website