PINO in Bali & Singapore

Versterken van internationale samenwerkingen

Waar PINO al vele evenementen in het koude kikkerland heeft mogen organiseren, grijpen we soms de kans aan om internationaal te gaan. Deze keer reizen we af naar het prachtige Bali en Singapore.

Op naar Bali
Op 14 mei was het zover, Tessy pakte haar koffers en vertrok naar Bali. Wat ze daar gaat doen? Onze opdrachtgever, Partners for Water (Liliane Geerling & Ylva Veldhuis), volledig ontzorgen met het beursmanagement van het NL Paviljoen op het 10e World Water Forum.

Tijd om van de zon te genieten was er niet echt, want de dagen na aankomst was zij meteen druk met de opbouw van het paviljoen. Op maandag 19 mei ging het evenement direct van start. Tessy: “Als de stand er bij de start van de beurs tiptop bij staat en het paviljoen een plek is voor deelnemers om elkaar te ontmoeten dan geeft mij dat een goed gevoel voor de rest van de beursdagen.” Een week lang was Tessy hét aanspreekpunt voor niet alleen de opdrachtgever, maar ook voor iedereen die een presentatie gaf op het paviljoen. En dat waren er veel! Na een week van rennen, vliegen en springen werd het paviljoen op zaterdag snel afgebouwd en was er een korte periode van rust waarin er remote werd gewerkt in Bali.

En door naar Singapore
Op 10 juni vervolgde de reis zich naar Singapore. Hier vond de Singapore International Water Week plaats, waar Tessy wederom Liliane en Ylva ondersteunde bij de organisatie van het Nederlandse Paviljoen. De opbouw begon op 15 juni en het programma startte de 19e. Een heel ander evenement, dat net zo soepel verliep en net zoveel bezoekers trok als het World Water Forum in Bali. Liliane: “De samenwerking met Tessy was ontzettend fijn, ze heeft ons echt volledig ontzorgd.” Met drie officiële programmadagen en de afbouw op zondag, kwam de reis voor Tessy op maandag 24 juni ten einde.

Tessy: “Wat een reis deze 6 weken… Ylva Veldhuis en Liliane Geerling waren hele goede internationale collega’s en we hebben samen ontzettend veel lol gehad. Ik kijk dan ook uit naar onze volgende samenwerking en bestemming”

Mogen wij ook voor jou de grens over gaan?