Vitens Dagen 2018

Verrassend Gezond & Fris

Op 11 en 13 september mocht PINO het jaarlijkse personeelsevent van Vitens organiseren: de Vitens Dagen 2018. Het Vitens productieterrein in Apeldoorn, dat zich middenin de bosrijke omgeving van de Veluwe bevindt, hebben we omgetoverd tot een ware festivallocatie. De perfecte setting voor twee dagen boordevol activiteiten, ontmoetingen en versnaperingen. En dat alles binnen het thema Gezond & Fris!

Ruim 600 medewerkers hebben zichzelf verspreid over twee dagen uitgedaagd in verschillende activiteiten. Terwijl de ene medewerker zich in het zweet werkte tijdens de bootcamp, stond een ander te kokkerellen bij de barbecue. En terwijl het ene team met man en macht codes probeerde te kraken, ging een ander team de strijd aan tijdens het spannende Expeditie Robinson spel.

Naast de 12 verrassende Gezond & Fris workshops konden de Vitensers zich ook vermaken op een centraal ontmoetingsplein met onder andere een vintage fotobus, stoelmassages en een waanzinnige tafelvoetbaltafel XXL. En natuurlijk sloten we beide dagen af met een gezonde borrel en uitgebreid walking diner. Waarna iedereen vol nieuwe energie huiswaarts keerde.

Wilt u ook uw personeel verrassen?