Samen de natuur in op eigen locatie

Ontspanning, inspanning en genieten tijdens Vitens Festival 2022

Hoe bijzonder: waterwinlocatie Boele in het Gelderse Wezep werd voor één weekje omgebouwd tot festivallocatie. Op deze productielocatie van Vitens vonden de jaarlijkse medewerkersdagen plaats. Voor PINO een opdracht om weer eens een logistiek hoogstandje te laten zien.

Het septemberweer zat mee. Zowel op 20 als 22 september ontvingen we met een herfstzonnetje ongeveer 300 medewerkers van Vitens. Met de hulp van het team van medewerkers van de productielocatie Boele kreeg PINO de vrije hand om het bosrijke gebied om te bouwen tot eventlocatie. Met oog voor de natuur werd aan alles gedacht: van tenten voor catering en workshops in het bos tot douches, toiletten, kluisjes, foodtrucks en natuurlijk elektriciteit. In het hart van het festivalterrein stond de barista klaar met verse koffie en deelden we lekkernijen uit bij diverse foodtrucks.

Werd er even niet gekletst, dan konden bezoekers terecht bij de silent disco, Volkswagen fotobus, pingpongtafel of neerstrijken bij één van de stoelmasseurs. Voor vermaak in de buitenlucht waren de Vitensers op dit festival aan het goede adres. In het programma was ruimte voor twee workshops. PINO verzorgde de creatieve invulling daarvan. Met 12 opties was de keuze groot: van een huifkartocht over het terrein, tot bootcamp, handboogschieten, hoelahoepen, een sterrenkundewandeling, yoga, bouwen met bamboe, schilderen in de natuur, een lesje natuurfotografie, mountainbiken en een rondleiding in de productielocatie.

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw programma?