WVL Festival en viering Rijkswaterstaat 225 jaar

Een dag voor én door medewerkers van WVL

Ieder jaar is er één dag speciaal voor alle medewerkers waarop heel Rijkswaterstaat WVL bijeen komt op het WVL Festival. Een vertrouwd concept, omdat het een festival voor én door WVL is. Deze editie kende een extra feestelijk tintje vanwege de viering van 225 jaar RWS. Ruim 400 WVL’ers kwamen naar Fort Voordorp in Groenekan om kennis op te doen, nieuwe collega’s te ontmoeten en te genieten van het dinerbuffet na afloop. PINO was in de voorbereiding en op de dag zelf aanwezig om alles logistiek en facilitair in goede banen te leiden.

De ontvangstruimte was aangekleed met een deel van de expositie RWS 225 jaar. De grote panelen met (historisch) beeldmateriaal van 225 jaar RWS stonden als decorstukken opgesteld. De expositie paste perfect in de sfeer van het fort.  Na het welkomstwoord van HID, Marlouke Durville, vertelde Harry van der Pol zijn inspirerende verhaal met de titel ‘Op de schouders van Reuzen’ waarin, terug naar de toekomst van RWS, de rode draad is.

Daarna was het tijd voor alle deelnemers om twee rondes van deelsessies te volgen. Sessies gegeven door én voor WVL medewerkers zelf. Met thema’s die passen binnen 225 jaar RWS, langs de lijn verleden-heden-toekomst of een masterclass over veiligheidsmanagement tot een natuurwandeling rondom het historische Fort Voordorp. Als afsluiting van het WVL Festival was er een heerlijk vegetarische dinerbuffet voorbereid en speelde de DJ met saxofonist bekende hits van toen en nu. Vol positieve energie en enthousiasme gingen de deelnemers naar huis.

Zoekt u een partner om uw medewerkersevent te organiseren?