Waterschappen duurzaam in gesprek op InfraTech 2023

Als standmanager voert PINO vier dagen regie op de beursvloer

De waterschappen willen dat al hun infraprojecten in 2030 klimaatneutraal en circulair zijn. Een doel dat ze niet alleen kunnen realiseren. En daarom een goed moment om in gesprek te gaan met bedrijven waarmee ze samenwerken. Waar kan dit beter dan op de InfraTech? Op het Waterschapsplein lieten de waterschappen zich van hun beste en duurzame kant zien. PINO zorgde dat het beursmanagement van begin tot eind tiptop in orde was. Door vooraf alles af te stemmen met Ahoy Rotterdam, tijdens de opbouw regie te voeren op de standbouw en tijdens de 4-daagse beurs als standmanager alle touwtjes in handen te hebben. Een superleuke klus én weer eens anders dan anders.

Hoe maken de waterschappen hun werk duurzaam naar 2030? In hun duurzame stand gaven de waterschappen hier met dagelijks wisselende thema’s, sprekers en bijeenkomsten een antwoord op. Op Duurzame Dinsdag kreeg de markt een reis naar emissieloos en circulair werken aangeboden. Als duurzame opdrachtgever kun je écht bijdragen aan de versnelling. Zoals in duurzaam gebruik van materialen en bij de ecologische transitie.

Tijdens de ‘Aan-de-slag-donderdag’ werden studenten enthousiast gemaakt voor het werk bij de waterschappen. Met silent disco koptelefoons konden bezoekers alle informatie heel gericht en zonder storende beursgeluiden tot zich nemen. Wilde je even geen sessie volgen dan kon je de heerlijkste koffie in gebarentaal bestellen bij de Sign Language Coffee Bar.

 

Fotograaf: Floris Heuer in opdracht van The Brandscape Agency

Op zoek naar een ervaren standmanager voor uw beursdeelname?