Eerste IPDC conferentie in Rotterdam

Een evenement met internationaal tintje

Na drie bewogen dagen van 25 tot 27 maart in Rotterdam sluiten we de eerste International Panel on Deltas, Coastal Areas, and Islands (IPDC) conferentie af. Met vergezichten vanaf nhow Hotel over de iconische brug aan de Maas verwelkomden onze projectmanagers Roos Buys en Thomas Klink delegaties van over de hele wereld in de havenstad. Ze kwamen samen om het over de uitdagingen van klimaatverandering voor onze delta’s, kusten en eilanden te hebben.

Vraag aan PINO was om een voorstel uit te werken voor de logistieke organisatie en eventcommunicatie voor twee evenementen. De online pre-conference in de Studio Deltares en de fysieke, driedaagse werkconferentie. De locaties waren vastgelegd – maar verder dachten wij met het totale programma mee.

Projectmanager Roos Buys: “Alle voorbereidende gesprekken met de opdrachtgever, sprekers, techniek en locatie kwamen samen tijdens de uitvoer. We zorgden voor een inhoudelijk, maar ook een divers programma. Naast het begeleiden van de sessies op de locatie, was er ook voldoende ruimte om elkaar beter te leren kennen door het ondernemen van verschillende activiteiten. Van begin tot eind zorgden wij voor de deelnemers. Het moment van aankomst op Schiphol, of iedereen was ingecheckt in de kamer, zat iedereen in de juiste sessie, en natuurlijk ook of iedereen weer met een fijn gevoel richting het vliegveld ging. Met delegaties aanwezig van over heel de wereld, gaf het het evenement een internationaal tintje.”

Mogen wij u ontzorgen?