Een Young Talent Day vol energie

Vanaf dag één is PINO betrokken bij de Young Talent Day

Op 10 mei waren 250 jonge professionals aanwezig op de Young Talent Day van JONG waterbeheer van STOWA. Dé netwerkdag voor alle jonge mensen die met water werken, bomvol inspirerende, verdiepende en leuke sessies. Het doel van de Young Talent Day? Naar huis gaan met energie, nieuwe kennis, inspiratie en connecties. PINO verzorgde samen met JONG Waterbeheer de organisatie van deze dag van A tot Z.

De dag vond plaats in een landelijke omgeving. Boerderij De Boerinn was omgetoverd tot een boeren-festivalterrein. Hier werden de young professionals ’s ochtends ontvangen. Openingsspreker Jessica den Outer trapte de dag af. Jessica is VN-expert in natuurrechten, met als missie: zorgen dat de natuur rechten krijgt. Na deze inspirerende aftrap volgden drie workshoprondes. In de eerste ronde deelden sprekers uit verschillende vakgebieden nieuwe kennis, inzichten en inspiratie om breder naar je eigen vak(gebied) en de watersector te kijken.

Ronde twee was een intermezzo van doen, voelen en stilstaan. Lekker je hoofd leeg maken en voor ieder wat wils! Deelnemers konden kiezen uit verschillende activiteiten passend bij de locatie zoals: geitenyoga, schapendrijven, percussie, kanovaren of een wandeling over het blotevoetenpad. De derde en laatste ronde draaide om de soft skills: zakelijk tekenen, mindfulness of het socratische gesprek. Leerzame workshops om zachte, maar cruciale, vaardigheden te ontwikkelen.

Ondertussen konden de young professionals lunchen bij allerlei foodtrucks. Het aanbod was volledig vegetarisch en veganistisch. Dit gold ook voor de afsluitende borrel, die volgde na de slotpresentatie van Tim van Hattum. Hij nam de bezoekers mee in een keynote over klimaatverandering en een hoopvolle toekomst.

PINO was vanaf dag één betrokken bij de STOWA Young Talent Day. Het vormgeven van het programma en de invulling en uitvoering hiervan ging in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. We namen de afstemming met locatie en catering uit handen en verzorgden de volledige registratie en communicatie. Op de dag zelf was PINO aanwezig voor de uitvoer en coördinatie.

Wilt u een volledig georganiseerde dag voor uw bijeenkomst?