VTH is mensenwerk

ILT netwerk bijeenkomst

Inspectie Leefomgeving en Transport organiseerde in samenwerking met Omgevingsdienst Nederland en Rijkswaterstaat op 1 februari de netwerkbijeenkomst ‘VTH is mensenwerk’ in Theater de Flint in Amersfoort. 200 deelnemers zochten de samenwerking op en dachten mee over oplossingen. Zo ontwikkelen ze samen het vakgebied.

Keynotespreker Merijn Tinga kreeg in de ochtend het podium en vertelde over de invloed die de deelnemers kunnen uitoefenen op producenten en het beleid. Als Plastic Soup Surfer onderneemt deze bioloog en activist spectaculaire acties om aandacht te vragen voor de problemen die veroorzaakt worden door plastic zwerfafval. Dagvoorzitters Stefan Wijers en Barbara Huijgens leidden het plenaire programma in goede banen.

In de middag zetten de 200 deelnemers de opgedane inspiratie om in acties in de verschillende workshops. Er waren sessies over onder meer de Omgevingswet en het ideale toezichtsland. Cabaretière Barbara Breedijk zorgde voor een dynamisch slot van de bijeenkomst. Met humor en positieve reminders, keerden alle deelnemers met een melodie in hun hoofd terug naar huis.

PINO ondersteunde ILT bij de organisatie van deze bijeenkomst. Zo verzorgde PINO de deelnemerscommunicatie- en registratie. Hiervoor ontwikkelden we een compacte eventwebsite. Daarnaast adviseerde PINO over het gebruik van de locatie en voerde regie over het dagprogramma.

 

Foto’s door Stijn Visuals

Heeft u een eventmanager nodig voor uw bijeenkomst?