Transform.Hackathon

200 deelnemers, 26 teams

Van 31 oktober tot en met 2 november vond Transform.Hackathon plaats op Fort Voordorp. Meer dan 200 mensen met diverse achtergronden leverden samen 9600 uur aan intellectuele arbeid, creatief en collaboratief denken voor nieuwe concepten en oplossingen voor het energiesysteem in Nederland. PINO ondersteunde het team van Transform.Hackathon bij de logistieke en facilitaire organisatie van dit bijzondere event en adviseerde in de zoektocht naar een passende locatie.

Transform.Hackathon is een initiatief van Nationaal Programma RES en Unify.energy in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken. Het initiatief is ontstaan vanuit de gedachte dat het anders moet en anders kan. En dat het alleen anders kan als je iedereen die een rol heeft in de energietransitie, bij elkaar brengt in een veilige omgeving. Om in een open sfeer, zonder belangen of posities, samen te werken aan de oplossingen die nu nodig zijn.

Ben je benieuwd naar de oplossingen van Transform.Hackathon? Lees dan verder op de website.

Transform.Hackathon bracht 200 ontwerpers, ICT-ers, beleidsmakers, juristen, studenten, denkers en doeners, jongeren en ouderen, techneuten en creatievelingen bij elkaar. Deze koplopers in de energietransitie bouwden samen in 26 teams aan het energiesysteem van morgen. De challenge owners en deelnemers werden tijdens de hackathon bijgestaan door experts uit de energiewereld en coaches die met hun kennis en expertise de ideeën, concepten en modellen verder brachten. Het ging om open innovatie en de uitkomsten zijn van iedereen. Een uniek evenement met unieke samenwerkingen die heeft geleid tot bijzondere oplossingen.

Op zoek naar een logistiek organisator van uw hackathon?