Standmanagement voor Partners for Water tijdens Aquatech

NL Paviljoen en de NL lounge een plek voor kennis, inspiratie en ontmoeten

In opdracht van Partners for Water heeft PINO het standmanagement verzorgd van hun NL Paviljoen en de NL lounge tijdens Aquatech in Amsterdam. Van 6 tot en met 9 november kregen meer dan 20.000 waterprofessionals de nieuwste inzichten te zien op het gebied van de internationale waterinnovatie van nu en in de toekomst. Voor bezoekers was er veel te zien en te beleven op het paviljoen. Van een theater met inspirerende lezingen, waardevolle delegatiebezoeken, platform meetings van Vietnam en India, een netwerklunch speciaal voor jonge waterexperts tot een kopje koffie bestellen in gebarentaal. Vier volle beursdagen stond PINO paraat om te zorgen dat op de stand alles op rolletjes liep.

Partners for Water was samen met NWP en Water Alliance gastheer van het NL Paviljoen en faciliteerde de NL Lounge. PINO adviseerde over het standconcept dat zij liet ontwerpen door The Brandscape Agency. Ruim 23 exposanten toonden hun innovatieve watertechnologieën en -oplossingen. Internationale delegaties uit Guinee, Frankrijk, Peru, Brazilië, India, Oman, Vietnam, Maleisië, Mexico, Spanje en Chili kwamen naar het paviljoen om innovaties te zien en nieuwe contacten op te doen. Partners for Water organiseerde tegelijkertijd twee platformbijeenkomsten, één voor India en één voor Vietnam.

PINO voerde over deze side events de regie, regelde de technische faciliteiten zoals een inbelverbinding met de ambassade en nam het uitnodigings- en registratietraject uit handen. Zo kon Partners for Water zich volledig richten op het verwelkomen van de inkomende missies en het versterken van de relatie tussen de Nederlandse watersector en haar internationale tegenhangers. En dit biedt nieuwe perspectieven op watergerelateerde zakelijke kansen in het buitenland.

Heeft uw beursdeelname een ervaren eventmanager nodig?