HIER opgewekt 2023

PINO en HIER schieten hun pijlen op duurzaam en lokaal

Op dinsdag 14 februari 2023 vond de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland. PINO stak alle energie in de logistieke en facilitaire organisatie van dit duurzame event.

Op Valentijnsdag vierden PINO, HIER en bijna 700 deelnemers hun liefde voor duurzaam en lokaal. In theater de Flint in Amersfoort vond de 11e editie van Evenement HIER opgewekt plaats. Lokale duurzame initiatieven krijgen die dag het podium. Het thema? Liefde voor lokaal. Als ware cupido brengt dagvoorzitter Kim Coppes vraag en aanbod bij elkaar. PINO gooit al haar charmes in de strijd om het netwerken te faciliteren.

Op de liefdeskermis van HIER draaien mensen aan het prijzenrad, of laten een persoonlijk gedicht maken door een sneldichter. De sneldichter brengt een ode aan de duurzame liefde met korte poëzie speciaal voor de bezoeker. Met meer dan 20 subsessies, gesprekstafels op duurzame thema’s en veel ruimte om elkaar te ontmoeten en te helpen, komen we stukje bij beetje dichter bij een onafhankelijke en groene samenleving. De liefde voor lokaal verenigt ons.

Samen werken aan een betere toekomst?