Zomersprint

Met dit warme weer zou je het niet verwachten, maar bij PINO hebben we onze hardloopschoenen aan. We zitten namelijk midden in onze sprint richting de zomer. Wat niet betekent dat we altijd rennen en vliegen. Soms staan we stil.

De aanloop naar de zomer is steevast een drukke periode. De dagen zijn lekker lang, het weer zorgt voor een positieve sfeer en het eerste half jaar is achter de rug: voor veel bedrijven en organisaties hét moment om een bijeenkomst te plannen. Om met medewerkers mooie resultaten te vieren, met partners opgedane kennis te delen of de banden met klanten en relaties aan te halen bijvoorbeeld. Onze agenda staat dus al een tijdje bomvol bijzondere bijeenkomsten: heerlijk! Zo organiseerden we in mei de viering van het 225-jarig bestaan van Rijkswaterstaat, waar ook Zijne Majesteit de Koning bij aanwezig was. En vorige week transformeerden we de Utrechtse Jaarbeurs tot het decor voor de vakbeurs Overheid 360°. We zorgden dat tientallen exposanten zich van hun beste kant lieten zien voor zo’n 900 bezoekers.

Juist als je af en toe wilt versnellen, moet je zo nu en dan vertragen.

Er zijn deze weken veel evenementen waar we heel graag heel hard voor rennen. Maar tussen dat rennen door staan we soms stil. Juist als je af en toe wilt versnellen, moet je zo nu en dan vertragen. Om op te laden, na te denken, terug te blikken en vooruit te kijken. Om langer te praten met bekenden of om juist nieuwe mensen te ontmoeten. Het soort stilstaan wat je op een evenement doet eigenlijk. Stilstaan om straks beter te kunnen sprinten. Eigenlijk is het goed geregeld: wij rennen voor uw bijeenkomst, zodat u even stil kunt staan. En als uw bedrijf of organisatie weer volop in de wedstrijd zit, dan pakken wij onze pauze wel. Het lijkt wel een beetje op een estafette, waarbij we elkaar afwisselen. Waarbij de ene rent, zodat de ander stil kan staan. Mooi toch?

Wilt u met medewerkers, partners, klanten of relaties ook eens stilstaan om later verder te kunnen springen? Laat ons daar voor jullie rennen. We hebben onze hardloopschoenen al aan.

Rogier Mulder

Mogen wij een sprintje voor u trekken?