Wat is jouw HET?

Wat is het? Ik bedoel: wat is HET? Die vraag krijgen we soms, nu we ons jubileumjaar onderstrepen met de zin ‘PINO brengt het samen’. Die HET is voor iedereen anders. Op onze site hebben we al onze HETjes daarom op een rijtje gezet.

Mijn HET zit in één moment. Het moment dat tijdens een evenement de doelgroepen, doelstellingen en alle organisatorische en inhoudelijke onderdelen samenkomen. Wanneer dat gebeurt heb ik meestal even oogcontact met onze opdrachtgever en weet ik dat het goed zit. Van dat moment krijg ik een kick. Mijn negentien collega’s hebben allemaal zo hun eigen HET.

Voor Rogier is HET de inhoud. Hij wil deelnemers zien die op het puntje van hun stoel zitten. Voor Tessy zijn HET de details. Van de paraplu’s die op een regenachtige dag paraat staan tot het lunchpakket voor de chauffeur van de minister. Voor Jeroen is HET de eerste kop koffie en een flauwe grap in alle vroegte bij het opbouwen van een evenement. De HET van Roos is de glimlach die ze graag op gezichten tovert van iedereen die bij een bijeenkomst betrokken is. Voor Suzanne is haar stiekeme HET een dagje achter de registratiebalie van een evenement staan, zodat het net is alsof ze haar eigen winkeltje heeft. Nieuwsgierig naar alle HETjes? Lees ze nu op onze site!

PINO brengt het samen

Onze twintig HETjes gaan goed samen. Dat merkten we tijdens ons jubileumweekend in Maastricht: de geboortegrond van PINO. Zoals we dat op al onze teamuitjes merken: of we nu op een boot stappen, een jeu de boules-toernooi houden, een karaokeavond hebben of spitsvondige Sinterklaasgedichten voor elkaar schrijven. Dat onze HETjes matchen, voelen we elke dinsdag als we bootcampen en dagelijks aan de lunchtafel. En ook als we een jarige collega toezingen, die dan ook echt op een kruk moet staan. Dat wij HET bij PINO samen zo leuk hebben: hoe belangrijk is dat voor jou? Nogal belangrijk, denken wij. Want juist omdat we elkaar zo lekker aanvullen, kunnen we alles samenbrengen. Zo staan al onze HETjes in dienst van jouw grote HET. Kijk, daar doen we het voor.

Wat is jouw HET? Wij helpen jouw HET graag verder met een event. Zullen we daar samen eens over praten?

Pieter Schure

Wat is jouw HET?