Waar staat je laadpaal?

Oneindige energie bestaat niet. Op een zeker moment moet je voertuig aan de laadpaal. En jijzelf ook. Waar die laadpaal staat en hoe dat ding eruitziet, is voor iedereen anders. Ik deel graag hoe wij ons opladen voor nieuwe kilometers.

Kilometers hebben we deze eerste helft van ons jubileumjaar wel gemaakt. Letterlijk en figuurlijk. Een paar PINO-collega’s reisden zelfs naar Singapore en Bali om daar het Nederlands paviljoen op te tuigen voor het internationale programma Partners for Water. Andere PINO’s trokken door heel Nederland om in alle veiligheidsregio’s werkconferenties te organiseren voor de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Justitie en Veiligheid. We waren in Groningen verantwoordelijk voor New Energy Forum, het grootste festival voor energie- en mobiliteitsprofessionals. En in Den Haag viel het 125-jarig bestaan van het Vredespaleis te vieren, waar wij een mooie rol in kregen. Dichter bij huis waren we traditiegetrouw betrokken bij de Nationale Haringpartij en we mochten onze stempel drukken op het drukbezochte Overheid 360° Congres in de Utrechtse Jaarbeurs. Kortom: in heel Nederland en ver daarbuiten liepen we hard voor mooie opdrachtgevers.

Hardlopen kost energie. Daarom moeten ook PINO’s aan de laadpaal.

Dat hardlopen kost energie. Daarom moeten ook PINO’s aan de laadpaal. Soms staat die dichtbij, zoals voor de collega’s die gaan dansen op de Zwarte Cross en andere festivals. En de collega met het nieuwe huis waar geklust moet worden. Voor anderen staat de laadpaal verder weg. Mijn collega’s waaieren samen met familie en vrienden uit tot ver buiten de landsgrenzen. Deze vakantie vind je PINO’s in Slovenië met camper en hond, dwars door Ierland fietsend en in bijna alle hoeken van de Italiaanse laars. Voor sommige collega’s is deze zomer extra bijzonder. Eentje begint haar verlof in blijde verwachting van een baby, een ander gaat trouwen, een derde bezoekt de Olympische Spelen in Parijs en de jongste stort zich nog even op haar scriptie om in september vast bij ons te starten! Ik zal niet al mijn negentien collega’s noemen, maar je ziet: we vinden allemaal onze eigen laadpaal. De mijne? Die vind ik op pad met mijn gezin om nieuwe herinneringen maken. Dan kan ik daarna weer al mijn energie geven aan jou en je organisatie.

Waar staat jouw laadpaal eigenlijk? En hoe ziet die eruit? Wist je trouwens dat een slim georganiseerd evenement ook een lekkere laadpaal kan zijn voor je medewerkers, klanten en relaties? Misschien iets om deze zomer eens over na te denken. Tot na de laadpaal!

Rogier Mulder

Een goed georganiseerd event is ook een fijne laadpaal voor jouw doelgroep!