Vliegend uit de pitstraat

PINO’S BLOG SEPTEMBER 2021

Het lijkt wel of na de vakantie én na corona de inhaalrace begonnen is. Veel organisaties vliegen uit de pitstraat om nog dit jaar mooie rondetijden te klokken. PINO kan daarbij uw pitcrew of supporter zijn.

De pitstop van de zomervakantie was voor iedereen broodnodig om bij te tanken. Sommige bedrijven en organisaties stonden door corona noodgedwongen wat langer stil en doken de garage in. Zij vonden zichzelf opnieuw uit en herpakten zich. Met een set nieuwe banden en een nieuwe neus of vleugel rijden ze nu weer vol vertrouwen de baan op. Ze zien dat ze nog geweldige resultaten kunnen halen voor de eindstreep van 2021. PINO reed deze zomer al mooie rondjes. Bijvoorbeeld met een stranddag voor ProRail en een teamdag voor Vitens. Aan het einde van die evenementen leek het alsof de medewerkers opgewonden ronkten tot de lichten op groen sprongen om aan de slag te gaan. Ze hadden er zin. En wij ook. We kijken uit naar dit seizoen. Naar een krachtig laatste kwartaal van dit rare jaar.

Heeft u dit jaar nog supporters nodig om uw medewerkers tot grote prestaties te brengen?

Er is ook zoveel om hoop uit te putten. Vorige week nog, toen we de opening van het mondiale hoofdkantoor voor klimaatadaptatie organiseerden in Rotterdam met Koning Willem-Alexander en voormalig VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon als eregasten. Dit nieuwe instituut huist in het grootste drijvende kantoor ter wereld. Ernaast ligt ook een drijvend park en beide kunnen meestijgen met het waterpeil. De bedoeling is dat landen hier van elkaar leren zich te wapenen tegen klimaatverandering. Dat leren gaat live het best, net als vieren. Daarom hebben we zin in de rest van het circuit. In de evenementen die we voor Rijkswaterstaat op touw mogen zetten bijvoorbeeld. En de congressen Marketing & Effie Live! en het eerste RES-congres, dat draait om de regionale energiestrategie. Mooie bijeenkomsten die weer lekker live zijn. Want er is een groot verschil tussen een race kijken op tv en naast de baan, de benzine ruiken van brullende motoren.

Heeft u dit jaar nog supporters nodig om uw medewerkers tot grote prestaties te brengen? Of een pitcrew die meedenkt over het beste voertuig voor uw boodschap, de slimste inhaalstrategie of de mooiste podiumceremonie? Laten we elkaar dan live spreken!

Jeroen Coers

Pitcrew nodig die meedenkt over het beste voertuig voor uw boodschap, de slimste inhaalstrategie of de mooiste podiumceremonie?