Vacature: stagiair eventmanagement

Organisatietalent gezocht vanaf augustus 2024

Wil jij jouw organisatietalent laten stralen in de bruisende wereld van evenementen en congressen? Bij PINO bieden we jou de kans om vanaf augustus 2024 een onvergetelijke stage-ervaring op te doen!

Jouw werkzaamheden
Wat doe je allemaal als stagiair(e) project- en eventmanagement bij PINO? De vraag is eerder: wat doe je niet? PINO is van alle markten thuis, wat de werkzaamheden divers maakt. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om hands-on van alles aan te pakken wat jou motiveert. Daarbij hoort het organiseren van een evenement van A tot Z. Tijdens de voorbereidingen zorg je voor een soepel verlopend registratietraject; ben jij het contactpersoon van de leveranciers, locatie of sprekers; verzorg je de aankleding; vul je het programma in; maak je begrotingen of werk je een draaiboek uit. En tijdens het evenement zelf ben jij hét aanspreekpunt en aan zet als projectleider. Begin vroeg met de opbouw, zorg ervoor dat de bezoekers goed worden ontvangen, laat het plenaire programma op tijd beginnen en regel natuurlijk ook voldoende catering.

Soorten evenementen
PINO organiseert een divers aanbod van evenementen. Voornamelijk zakelijke bijeenkomsten, congressen en beurzen. Ben jij straks de projectmanager van een exclusieve relatiedag? Organiseer jij een beurs met 100 exposanten en 2.500 bezoekers? Haak je aan bij een stakeholderbijeenkomst met allerlei deelsessies? Ontvang jij straks een minister op een conferentie? Of ondersteun je in de toffe productie van LEGO World? Elke week staan er wel events op de planning. En deze zijn door het hele land! De ene week sta je op een bijeenkomst in Groningen, de week daarna op een congres in Den Bosch. Bekijk onze case pagina en laat je inspireren.

Jouw talenten bij PINO
Bij PINO krijg je alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je bent niet alleen ondersteunend, maar krijgt ook de kans om zelfstandig evenementen volledig te organiseren. Je bent een volwaardig lid van ons team, en we vinden het belangrijk dat jij dat ook voelt. We geven je verantwoordelijkheden en bieden zo een dynamische leeromgeving met uitdagingen en kansen.

Een dynamische leeromgeving met uitdagingen en kansen

En deze kansen pak je in een gezellig team! PINO organiseert al 25 jaar events en waardevolle ontmoetingen, dus je mag ons best vakidioten noemen. We werken altijd met een team dat gastvrij is – hospitality zit bij ons in het DNA. Verder hechten wij waarde aan een flexibele, no-nonsense en proactieve instelling. We waarderen het dus als je initiatieven neemt, zelfstandig bent en de verantwoordelijkheid pakt.

Nog even praktisch
Wat bieden wij jou en waar zijn wij naar op zoek?

 • Natuurlijk ontvang je een marktconforme vergoeding.
 • Bonuspunten als je een rijbewijs B op zak hebt – je bent namelijk vaak op locatie.
 • Een HBO- en MBO stage.
 • Een stageopdracht of onderzoek is voor ons geen vereiste. Mocht een onderzoek vanuit de studie verplicht zijn, dan bieden wij de mogelijkheid om daar één dag in de werkweek aan te werken.
 • De evenementenbranche is hard werken. Maar bij PINO vinden wij het net zo belangrijk om hard te genieten. We zijn een informeel en collegiaal team dat graag gezellige activiteiten onderneemt. We gaan regelmatig op teamuitje, borrelen samen, wandelen in de pauze of gaan de stad in. Er is altijd ruimte voor een flauwe grap, even ontspannen of gewoon een kletspraatje.
 • En nog twee leuke bijkomstigheden: elke dinsdag bieden we een sportles aan. Na de werkdag gaan we samen bootcampen onder begeleiding van een trainster. Verder hoef je geen lunch mee te nemen. Wij zorgen voor de boodschappen en samen dekken we elke middag te tafel.

  Klaar om te beginnen? Laat van je horen! Stuur je enthousiaste motivatie en CV naar jaikwil@pino.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team van gedreven eventprofessionals. Voor meer informatie over ons, neem een kijkje nemen op www.pino.nl.

   

  Kom jij ons team versterken?