Sint PINO

Niemand vergeet hoe magisch Sinterklaas was. Als kind weet je niet beter dan dat de goedheiligman jou en je familie verraste op pakjesavond. Dat je ouders stiekem alles organiseerden, bleef lang een goed bewaard geheim.

Met die magie spelen we bij PINO nog steeds. Want als wij jouw evenement organiseren, dan zijn we gastheer en gastvrouw uit jouw naam. Ondertussen regelen wij alles, precies zoals ouders een ideale pakjesavond op poten zetten. PINO brengt het samen: we zorgen dat de hele familie er is en dat er pepernoten zijn, maken het gezellig met haardvuur en kaarsen, zetten Sinterklaasliedjes op, schrijven gedichten, kopen cadeautjes die voor een glimlach zorgen en nodigen de grote kindervriend en zijn gevolg uit als klapstuk. Lang voor het pakjesavond is, gaan we bij PINO aan de slag. Iedereen bij ons kent zijn of haar taak en talent. De een bakt de beste pepernoten, de ander kent de Sint persoonlijk en de derde weet de meest passende en originele cadeautjes te vinden. Daarom durven we te zeggen dat onze pakjesavonden altijd slagen.

PINO brengt het samen

Als aan het einde van de avond de hele familie gloeiend van napret in koor Sinterklaas bedankt, dan kijken wij tevreden toe. Want het is ons niet om bedankjes te doen. Wij halen onze voldoening uit de tevreden gezichten die we zien tussen de proppen pakpapier, de lege chocolademelkmokken en de schaaltjes met snoepgoed. Wij genieten van het plezier dat mensen hebben als ze samen iets beleven. Hoe ze daarbij dichter tot elkaar komen en anders de deur uitgaan dan ze binnenkwamen. Dat doen we ook heel graag voor jouw zakelijke familie. Of dat nu jouw medewerkers, klanten of relaties zijn. Om te bedanken, te vieren, te activeren, elkaar te ontmoeten of kennis te delen bijvoorbeeld. Dat ze op het eind van die bijeenkomst jou luidkeels bedanken in plaats van Sint PINO, dat vinden we alleen maar mooi.

Wanneer wil jij een heerlijk avondje, ochtendje of dagje houden? Wij maken het graag onvergetelijk. En we verklappen dan niemand dat wij stiekem alles geregeld hebben.

Rogier Mulder

Wat kunnen wij doen voor jou?