Niets dan liefde

Op Valentijnsdag denken we bij PINO aan liefde. Maar goed, dat doen we eigenlijk elke dag. Want PINO ís liefde. Liefde voor het vak, voor onze klanten, voor onze leveranciers en voor elkaar.

Eigenlijk is het simpel: we zouden niet 24 jaar bestaan als we niet dagelijks onze vakliefde voelen. Dat geldt voor mij en al mijn collega’s. Als we kennismaken met nieuwe collega’s is onze belangrijkste vraag: waarom word je dagelijks blij van het organiseren van evenementen en het nadenken over de communicatie daaromheen? Elke keer als ik bij een bijeenkomst een enthousiast publiek zie, kijk ik even een collega aan en dan weten we zonder woorden dat we het daarvoor doen. Het is ook heel mooi om af en toe wat van die liefde terug te krijgen in de vorm van een compliment. Vorige week zei een opdrachtgever tegen me: we hebben onze baas gevraagd of we alsjeblieft weer met jullie mogen werken. Dan verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. Van klanten met wie je vaker werkt, ga je steeds meer houden.

We geloven in lange relaties waarbij je elkaar het beste gunt

We hebben het vak en onze klanten lief. En ook onze leveranciers. Want we geloven in lange relaties waarbij je elkaar het beste gunt. Zodat je met elkaar kunt lezen en schrijven. De liefde zit hem soms in kleine dingen. Een van onze vaste leveranciers stuurt nooit een kerstcadeau, maar is steevast de eerste die ons in januari een mooie bos bloemen stuurt om de kerstboom te vervangen. Het gaat allemaal om aandacht. Wie elkaar liefheeft, kan ook wat hebben. Met Sinterklaas schrijven alle PINO’s stevige gedichten voor elkaar met lekkere steken onder water. En daarna vinden we elkaar altijd nog even lief. Bij alles wat we doen is het uitgangspunt eenvoudig: het is leuker en makkelijker om lief te zijn dan om moeilijk te doen.

Welk onderwerp is u lief? Of zijn uw medewerkers, klanten of relaties u lief? Wij gieten die liefde in een vorm die opvalt en het verschil maakt. We doen niets liever.

Jeroen Coers

Bent u op zoek naar een lange relatie met PINO als betrouwbare partner?