Een Cupido nodig?

Je Valentijn vinden is niet eenvoudig. Dat blijkt wel uit de hoeveelheid datingsites, datingapps en datingshows. En de populariteit ervan. Bij PINO voelen we ons ook een beetje Cupido, omdat we de hele dag door matches maken.

We kennen van televisie allemaal de ongemakkelijke tafelmomenten van First Dates, de onhandige romantiek in B&B Vol Liefde, de onbeholpen versierpogingen bij Boer zoekt Vrouw en de totale mismatches van Lang Leve De Liefde. Misschien heb je ook wel zo’n alleenstaande collega die vol smaak vertelt over wat hij of zij op Tinder naar links moet swipen. Het vinden van liefde is helemaal niet zo makkelijk. Soms lijkt de liefde op papier wel te kloppen, maar een match bewijst zich pas in de praktijk. Pas als je elkaar echt ontmoet en in de ogen kijkt, weet je meer. Daarom is het maken van matches mensenwerk. Een algoritme kan een beetje helpen, maar alleen een mens kan inschatten welke andere mensen wel eens bij elkaar kunnen passen. Ik durf te zeggen dat wij dat bij PINO vrij goed kunnen. Al was het maar omdat we al 25 jaar mensen bij elkaar brengen.

Het maken van matches is mensenwerk

We maken veel verschillende matches. We brengen organisaties écht in contact met hun klanten, werkgevers met werkzoekende talenten, de overheid met burgers, inspirerende sprekers met enthousiast publiek, kennisaanbieders met kennisvragers, opdrachtgevers met opdrachtnemers, ambtenaren met hun evenknieën, specialisten met generalisten, denkers met andere denkers of juist doeners, roden met gelen en blauwen met groenen, ministeries met hun relaties, producenten met pitchers, werknemers met zichzelf en jubilarissen met feestvierders. Om maar wat te noemen. We hebben heel wat pijlen op onze boog. Die schieten we alle kanten op, maar wel gericht. Want net als Cupido schieten we bij PINO graag raak. Omdat niets ons zo blij maakt als een geslaagde ontmoeting tussen mensen.

Wie mogen we voor jou bij elkaar brengen? En wat voor moois zie je graag uit die ontmoeting opbloeien? Vertel het ons en wij spannen pijlsnel onze boog. Met liefde!

Pieter Schure

Wie mogen we voor jou matchen?