Collega gezocht: projectmanager evenementen

PINO is op zoek!

Ben jij een projectmanager met minimaal 5 jaar relevante werkervaring, een afgeronde HBO opleiding en gevoel voor hospitality? Ben jij thuis in de nieuwste ontwikkelingen in de eventbranche? En gaat jouw hart sneller kloppen als je deze vacature leest? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een functie voor minimaal 32 uur per week. We zoeken een zelfstandige doorpakker die gave events met ons wil neerzetten, van A tot Z. Een uitdaging? Ja zeker!

Dit ben jij
Als projectmanager werk je voor verschillende klanten. Je bent organisatiesensitief. Met jouw voelsprieten voor politiek-bestuurlijke verhoudingen pas jij uitstekend binnen ieder projectteam. Jij bent een adviseur en tegelijkertijd stuur jij als regisseur het productieteam aan. Je bent zelf helemaal in de lead, krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je vindt het leuk om klanten (inhoudelijk) te adviseren over programma’s en concepten, hebt gevoel voor communicatie en een kritische blik en draait je hand niet om voor een perfecte uitvoering.

Dit ga je doen:

 • Organiseren, plannen en in goede banen leiden van (online) evenementen. Van klein tot groot.
 • Coördineren van meerdere projecten tegelijkertijd.
 • Klanten blij maken met (inhoudelijk) advies over programmaopzet, conceptuele invulling, online platforms, werkvormen en ondersteunende tools.
 • Intensief contact met klanten, collega’s en leveranciers.
 • Met jouw energie maak jij onze events en congressen succesvol.

Wat wij doen
PINO is een full-service communicatie, evenementen en congresbureau in Utrecht. We bestaan al 23 jaar. Een volwassen leeftijd, maar toch een jong bureau. Creatief en altijd aan de bal! We hebben al meer dan 2500 projecten georganiseerd. Vele congressen, variërend in omvang en met een stevige inhoudelijke component. Vakbeurzen met 150 standhouders en 6000 bezoekers. Roadshows met 50 seminars. Internationale top conferenties met wereldleiders en zware beveiligingsmaatregelen. Maar ook een aantal grote publieksevenementen waaronder LEGO World met 90.000 bezoekers. Niets is ons te gek en de afwisseling houdt ons enthousiast.

Dit krijg je van ons:

 • We bieden je een fijne werkplek op een bijzondere locatie in Utrecht.
 • Je krijgt verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten, ook commercieel en financieel gezien.
 • Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen, want er staat altijd een PINO team klaar om te helpen.
 • Je krijgt de kans om te leren en te groeien, natuurlijk vinden we het leuk als je je ontwikkelt!
 • De beloning is marktconform. We vinden het leuk om succes te delen. Daarom profiteert het team mee bij commercieel succes van het bedrijf.
 • En wat dacht je van een goede pensioenregeling en flink wat vakantiedagen?
 • We bieden een omgeving waarin hard en efficiënt wordt gewerkt, maar er is ook tijd voor gezelligheid. Een gezamenlijke lunch of een vrijdagmiddagborrel in de tuin.

Is er een match?
Denk jij dat er een match is en wil jij ons team komen versterken? En woon je in of rondom Utrecht? Kom maar op dan; we vinden het heel leuk om kennis te maken! Stuur vóór 1 augustus 2022 een e-mail naar jaikwil@pino.nl met een korte motivatie. Waarom ben jij de nieuwe PINO? Vergeet niet je CV bij te voegen.

Is er een match?