WVL Festival 2022

Hybride editie en voor ieder wat wils

Het jaarlijkse WVL Festival van Rijkswaterstaat, speciaal georganiseerd voor en door WVL’ers, vond plaats op dinsdag 28 en donderdag 30 juni. Een hybride editie met zowel sessies die fysiek op kantoor Westraven als deels online werden aangeboden. Het thema dit jaar was ‘WVL in het hart van RWS’ en markeert de verbindende rol die WVL met de rest van de organisatie heeft. De keuze in de sessies was groot: van inloopuurtjes, quizzen tot kennis- en inspiratiesessies. En PINO? Die zorgde dat alles organisatorisch soepel verliep, de communicatie via de eventwebsite en het registratieformulier was ingericht en voerde regie over de uitvoer van de twee festivaldagen.

Er waren twee inspirerende keynotesprekers geprogrammeerd over de twee festivaldagen. Een motivational speech van Coen Jutte. Hij gaf deelnemers inzicht in hoe het brein werkt als we eens buiten de comfortzone gaan en patronen willen doorbreken. Op donderdag nam Jessica den Outer als VN expert de deelnemers mee in de Rechten van de Natuur. Hoe werkt het om de natuur als rechtspersoon te beschouwen en kan dit ook in Nederland?

Medewerkers konden twee dagen kiezen uit veel verschillende sessies gericht op het werkveld en de inhoudelijke en de professionele ontwikkeling van de WVL’er. Kortom, voor ieder wat wils. Als afsluiting van het WVL Festival was er een gezellige Midsummernights-BBQ. Het doet de WVL afdelingen zichtbaar goed om elkaar na lange tijd weer fysiek te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u een bijeenkomst organiseren voor en door uw medewerkers?