Watergezant Henk Ovink neemt afscheid

Een wereldwijde coalitie #water ambassadeurs

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseerde op 5 september jl. een afscheidsseminar en receptie voor Henk Ovink. Ruim 200 nationale en internationale gasten waren aanwezig in het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Aan PINO de vraag om het ministerie te ondersteunen met de logistieke en facilitaire organisatie van het seminar en de receptie van de watergezant van de Nederlandse regering.

Dagvoorzitter, Hajar Yagkoubi, leidde het seminar in goede banen. Als start van het seminar legde Hajar een aantal stellingen voor aan het publiek. Bent u het eens of oneens met dat we ambitieus moeten blijven om de doelen van het internationale watermanagement te bereiken. Daarna volgde een inspirerende keynote van Joyeeta Gupta, professor duurzaamheid en “milieu en ontwikkeling van het mondiale zuiden” aan de UvA en aansluitend een geanimeerde paneldiscussie waar meerdere sprekers én gasten uit de zaal hun stem lieten horen.

Kadir van Lohuizen belde live in voor zijn presentatie en de Wavemakers sloten het plenaire programma af. In zijn dankwoord moedigde Henk Ovink iedereen aan om je hart te geven en te leiden voor visie en betrokkenheid, zodat iedereen zich kan aansluiten bij de groeiende wereldwijde coalitie van #waterambassadeurs!”

Wilt u een afscheidsseminar organiseren?