Voorbereidingen 61e Nationale Haringpartij in volle gang

Als vaste event organisator brengen wij de haring en het netwerk samen

Het bestuur van de Stichting Hollandse Haringpartij heeft de aankondiging van de 61e Nationale Haringpartij gedaan. Op woensdag 26 juni verwelkomen zij ruim 600 gasten in de kasteeltuin van Kasteel de Haar voor het oudste informele communicatie- en netwerkevenement van Nederland. PINO is al jaren een van de vaste partners om de organisatie van dit mooie haringfeest in goede banen te leiden. De aankondiging is het officiële startsein, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Als eventorganisator en in nauwe samenwerking met het bestuur, zorgen we er elke editie voor dat de gasten in een ongedwongen setting kunnen genieten van de heerlijke Koningsharing en van het topnetwerk. “Om die bijzondere sfeer neer te zetten en een compleet paviljoen te realiseren in een kasteeltuin waar beperkte nutsvoorzieningen aanwezig zijn, is een leuke logistieke uitdaging”, vertelt Thomas Klink onze eventmanager van de Nationale Haringpartij.

PINO is verder verantwoordelijk voor het uitnodigings- en registratietraject, het begeleiden van de visdetaillisten, de jury van de haringpresentatiewedstrijd en de verschillende muzikanten van het haringfeest. Daarmee ontzorgen we het bestuur in alle logistieke, facilitaire en communicatieve werkzaamheden. Het bestuur en de Vrienden van de Haring (sponsoren) kunnen zich hierdoor volledig richten op hun gasten en het mooie netwerk. Een traditie die in 1961 is ontstaan om mensen bij elkaar te brengen met de nieuwe haring als verbindend element.

Op zoek naar een bureau dat meedenkt over jouw event?