Vol inspiratie het nieuwe jaar in

Adfiz Nieuwjaars bijeenkomst 2023

Branchevereniging Adfiz nodigde haar leden en stakeholders uit voor de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 12 januari jl. De Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst is hét evenement waar leden, vertegenwoordigers van aanbieders en stakeholders elkaar ontmoeten en waar gezamenlijk het verzekeringsbranchejaar wordt geopend. Ook worden de winnaars bekendgemaakt van de eerste editie van het geheel vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek.

Ruud Veltenaar (filosoof, faculty member Nyenrode Business University, trendwatcher en TEDx spreker) verzorgde een ‘inspiriment’ en nam de deelnemers mee op expeditie naar de ontketende toekomst. Dit in het kader van het thema Duurzame Samenwerking.

Fort Voordorp vormde de locatie voor deze bijeenkomst, die eindigde met een gezellige borrel en walking dinner. Het animo voor de fysieke bijeenkomst, na afwezigheid door corona, was groot. Meer dan 300 gasten kwamen uit het hele land, carpoolend of op eigen gelegenheid, naar Groenekan toe. PINO ondersteunde Adfiz bij de organisatie en uitvoer van de nieuwjaarsbijeenkomst.

Op zoek naar inspiratie voor uw bijeenkomst?