Vloggend Bruggen Bouwen

Gezond & Zeker Kennisdag

Bijna 1.300 ergo- en veiligheidscoaches, arbocoördinatoren, p&o- en andere functionarissen uit de zorg en welzijn hebben op maandag 30 oktober de Gezond & Zeker Kennisdag bezocht. In het NBC in Nieuwegein kwam de jaarlijkse kennisdag zowel online als live tot leven. Niet alleen vanwege het succesvolle gebruik van de Netwerkapp, maar ook door de vloggende dagvoorzitter Rob Koops en de Gezond & Zelfie-wedstrijd. Allemaal elementen die de 14e editie van de Gezond & Zeker Kennisdag nieuw elan hebben gegeven. PINO dacht mee in het realiseren van het vernieuwde concept en faciliteerde de logistieke organisatie van de kennisdag.

Samenwerken met een brede blik

Het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag was dit jaar Bruggen bouwen. Bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches. Het terugdringen van fysieke belasting en agressie lukt beter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Tijdens de 83 workshops gingen deelnemers hiermee aan de slag en kregen veel tips mee. Op de praktijkmarkt stonden pop-up-kramen van exposanten die met de nieuwste apparaten en mogelijkheden de ergo- en veiligheidscoaches hierin kunnen ondersteunen.

Vloggen en online activatie

Rob Koops beheerst naast zijn kwaliteiten als dagvoorzitter ook heel goed het vloggend verslag doen van een bijeenkomst. Een extra mogelijkheid om nog meer uit de Gezond & Zeker Kennisdag te halen. Tel daarbij op de ludieke Gezond & Zelfiewedstrijd waar deelnemers een Zelfie bij de stand van Gezond & Zeker konden maken, zorgde voor veel online reuring. Ook de Netwerkapp die door 98% van de deelnemers is gedownload was een ongekend succe

Is vloggen ook iets voor uw evenement?