Tour Circulair

Week van de Circulaire Economie en Klimaat 2020

Economisch slim innoveren, circuleren en ook nog klimaatneutraal: hoe doe je dat nu echt concreet? De medewerkers van Rijkswaterstaat, samenwerkingspartners en marktpartijen ontdekten het tijdens de Week van de Circulaire Economie en Klimaat van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari. PINO ondersteunde Rijkswaterstaat met de registratie, communicatie en uitvoering.

Het thema van de Week van de Circulaire Economie en Klimaat 2020 was Tour Circulair. Tijdens deze week kregen goede voorbeelden een podium, ontmoetten voorlopers elkaar en kregen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Op dinsdag was PINO aanwezig in het LEF Future Center van Rijkswaterstaat in Utrecht om die dag logistiek en facilitair te ondersteunen.

De transitie naar circulaire en klimaatneutrale infrastructuur stond deze dag centraal. De deelnemers hadden een vol dagprogramma met onder andere de kick-off van de strategie klimaatneutrale en circulaire rijksinfraprojecten 2030. Tijdens verschillende workshops werd een kennisupdate met elkaar gedeeld. Ook concrete tools om meteen aan de slag te gaan, kwamen aan bod. Als afsluiter van de dag bracht de Climate Comedy een goede dosis luchtigheid in een complex onderwerp.

Ook samen de dag lachend afsluiten?