Synthon 25 jaar

Synthon op ontdekkingsreis

PINO heeft het landgoed van Berg en Dal op 17 september 2016 voor één dag omgetoverd tot een unieke festivallocatie. Compleet met reuzenrad, een sfeervol ingerichte feesttent, allerlei hapjes en drankjes en knallers van artiesten. De gasten van Synthon Discoveryland werden uitgenodigd om op ontdekkingsreis te gaan en gezamenlijk het 25-jarig bestaan van Synthon te vieren. Een internationaal bedrijf dat generieke en innovatieve geneesmiddelen ontwikkelt voor de mensen die ze nodig hebben.

Van de ene verbazing in de andere

De gasten vielen van de ene verbazing in de andere. Rondvliegende drones, wandelende luidsprekers en gastvrouwen om door een ringetje te halen, ze waren er allemaal. Zo ontpopte Synthon Discoveryland zich tot een festival dat je bij thuiskomst in gedachten nog eens rustig herbeleeft.

PINO zorgde samen met het projectteam van Synthon niet alleen voor een prikkeling van alle zintuigen, maar ook voor een blijvende herinnering. Dezelfde avond nog verscheen een kleurrijke festivalkrant en natuurlijk mocht ook een flitsende aftermovie niet ontbreken.

Mogen wij de ultieme beleving neerzetten?