Samenwerking voor aanleg glasvezel in Nederland

Viering van het eenjarig bestaan van Glaspoort

Op 26 januari organiseerde PINO voor Glaspoort een partnerevent bij InnStyle in Maarssen ter ere van het eenjarig bestaan. Glaspoort zorgt ervoor dat kleinere gemeenten en bedrijventerreinen worden aangesloten op glasvezel. Alle partners die opereren in het ecosysteem en het Glaspoort-team waren aanwezig om terug te blikken op het eerste jaar van Glaspoort en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

Bij binnenkomst ontvingen deelnemers hun naambadge in tweevoud. Het tweede naamkaartje werd geprikt op de kaart van Nederland waar de deelnemer vandaan kwam. Met gekleurde sterren was hierop aangegeven waar glasvezel is aangelegd en welke gebieden in onderzoek zijn. Bij de start van de bijeenkomst pakte dagvoorzitter Ernst-Jan Pfauth de borden erbij. In één oogopslag kon je zo zien waar de aanwezigen vandaan kwamen en op welke plekken er al glasvezel is of wordt aangelegd. Een interessante en leuke activiteit die PINO heeft bedacht om de bijeenkomst mee te starten! Met een corporate film van Glaspoort werd het plenaire programma afgetrapt. Gevolgd door een terug- en vooruitblik door Jan-Willem Scheerder, de CEO van Glaspoort.

Keynotespreker Jarno Duursma vertelde over digitale trends. Vol passie, met humor en energie gaf hij inzicht in de ontwikkelingen die nieuwe technologie met zich meebrengt. Het plenaire programma werd afgesloten met een panelgesprek tussen Martin Wanschers (COO van Glaspoort), Klaas Talma (COO van Allinq), Coert Ruseler (Directeur Milieu, Veiligheid & Gezondheid van Antea) en Tom Mulder (algemeen directeur van X2Com). Onder het genot van het muzikale duo Steven de Geus en Luis Diaz werd het event afgesloten met een borrel. De karikatuurtekenaar Hugo Freutel van Freutel & van de Wiel Artworks mocht tijdens de borrel zeker niet ontbreken. Het hele team kijkt terug op een bijzonder succesvol evenement, dat jaarlijks terug zal keren.

Heeft u een partner nodig met verrassende ideeën voor uw partnerevent?