Samen in transitie

Lustrumevent voor Netbeheer Nederland

Netbeheer Nederland bestaat 15 jaar en vierde dat tijdens het Lustrumevent ‘Samen in Transitie’ op 1 september. Ruim 180 deelnemers kwamen bijeen voor een inspirerend programma. Als locatie koos Netbeheer Nederland voor Spant!: één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland.  

Het programma ging van start met een lekkere inlooplunch. Na dit moment om bij te praten, ging het plenaire programma van start. In het plenaire programma stond Netbeheer Nederland stil bij het harde werk van de afgelopen jaren en keek de vereniging vooruit naar de grote opgaves die voor hen liggen. Creatief facilitator Karl Raats zorgde hierbij voor een verfrissend perspectief en nam de deelnemers mee in wat er nodig is om creatiever te denken én werken.  

Tijdens de inspiratiesessies werden gezamenlijk uitdagingen verkend en de benodigde samenwerking. We prikkelden deelnemers met creatieve werkvormen zoals een wandelsessie over de Gooische Heide. Na een gezamenlijke afsluiting werd de dag beëindigd met een borrel.  

 

PINO ondersteunde Netbeheer Nederland bij de organisatie en uitvoer van het Lustrumevent. In aanloop naar de dag adviseerde PINO bij het samenstellen van het programma en onderhield contact met de locatie. Ook de deelnemerscommunicatie en -registratie werd door PINO verzorgd. Op de dag zelf was PINO aanwezig om ondersteuning te bieden bij de uitvoer van het programma.  

Heeft u een creatieve partner nodig voor uw vraagstuk?