Rijksvastgoedbedrijf bestaat 10 jaar!

Met meer dan 30 workshops om uit te kiezen, was er voor ieder wat wils.

Op dinsdag 18 juni gaf het Rijksvastgoedbedrijf een feestje, want RVB bestaat tien jaar. Bijna 2000 medewerkers kwamen daarom samen bij het NBC congrescentrum in Nieuwegein voor de RVB-dag. Zij werden warm welkom geheten door de directieleden, vrolijke wegwijzers, vriendelijk lachende hostessen en muziek van King Fellow Trio.

Het warme welkom werd aangevuld met rijk belegde broodjes, een saladebar en warme soepen. Het was een weerzien tussen de medewerkers van verschillende afdelingen. Na het luiden van de gong startte het plenaire programma onder leiding van dagvoorzitter Hajar Yagkoubi. Tijdens het interview vertelde directeur-generaal Yvonne van der Brugge-Wolring over de afgelopen 10 jaar. Hoe is het bedrijf ontstaan en waar staan we als het grootste vastgoedbedrijf van Nederland. Hoe zien de komende tien jaar eruit? “We creëren kansen door samen te werken met de markt” aldus Yvonne.

Nieuwe dingen uitproberen
Een spreker die ontzettend passievol kan vertellen over samenwerken is Erik Wegewijs. Voormalig officier bij het Korps Commandotroepen van de Special Forces. Met een combinatie van nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht werd de zaal meegenomen in zijn verhaal over moed tonen. Hoe voelt het om iets te doen wat ontzettend spannend is. Je weet niet wat er gaat gebeuren maar doet het toch. Om dat in de praktijk te ervaren werd een aantal deelnemers op het podium gevraagd. Na een aantal minuten vol gezonde spanning werd de groep meegenomen in een HAKA workshop. De deelnemers uit de zaal konden natuurlijk niet achterblijven en deden ook enthousiast mee.

Gevarieerd feestprogramma
Met meer dan 30 workshops om uit te kiezen, was er voor ieder wat wils. Projectmanager Lynn van Rennes: “Het was ontzettend leuk om samen met het Rijksvastgoedbedrijf het programma samen te stellen. De workshops varieerden enorm: van workshops gegeven door eigen medewerkers, tot een percussie workshop of geblinddoekt op basis van instructies van je collega een klimwand beklimmen. Ook naast de workshops was er genoeg te doen; een spelletje spelen in de arcade hal, op de foto in één van de photobooths, jezelf verwennen met een massage of gewoon lekker bijpraten.” PINO zorgde voor het bedenken van het conceptprogramma, de creatieve invulling van de workshops en activiteiten, de deelnemerscommunicatie en de totale uitvoer van het evenement.

Hoe zien de komende jaren eruit? Lees meer over de ontwikkelingen van het grootste vastgoedbedrijf van Nederland.

Mogen wij u ontzorgen?