Op ontdekkingsreis in nieuwe branche

Wij ontdekken met veel plezier een nieuwe uitdaging

PINO kent na 25 jaar evenementen organiseren vele branches. Maar nieuw voor ons is de uitvaartbranche. Met de organisatie van de VTU Uitvaart Vakdag ontdekken wij met veel plezier deze nieuwe uitdaging. Op 24 september 2024 verzorgen wij een volledige uitvaartbeurs in het NBC in Nieuwegein.

Samen met Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU), de belangenorganisatie binnen de uitvaartbranche, zetten we een vernieuwend concept neer voor alle betrokkenen en bezoekers. Een vakdag met inhoudelijke deelsessies, inspirerende keynotes (van bijvoorbeeld Jacco Vonhof en Mark Tuitert) en 1.200 m2 aan beursvloer. Een volledig dagprogamma van 10.00 tot 21.00 uur, 100 exposanten en 2.000 bezoekers. En dit met de luxe uitstraling van het volledig herbouwde NBC: een servicegerichte bezoekersbeleving, een luxe uitstraling en catering om je vingers bij af te likken.

Een flinke productie dus! PINO ontzorgt de VTU in elke stap. We richten samen de beursvloer in, werven exposanten en verzorgen de communicatie. We hebben contact met alle standhouders, sprekers en leveranciers.

Ook de ticketverkoop en registratie nemen wij uit handen. We ondersteunen met het vullen van een inhoudelijk programma en regelen alle logistieke gevolgen van gemaakte keuzes. Zoals PINO het graag doet: we brengen alles samen.

Wij kijken erg uit naar 24 september! Een verdiepend programma, een prachtige locatie en de gehele dag bezoekers ontvangen; wij doen niets liever. We gaan de komende maanden hard aan de slag met alle voorbereidingen. Mogen we jou ook ondersteunen in de organisatie van een beurs? Je mag ons altijd bellen.

Lees hier meer over de VTU Uitvaart Vakdag.

Zullen wij ook samen een beurs organiseren?