Parade van Mooier Nederland

Communicatiejaardag IenW

De dag na de vakantie begon goed voor alle communicatiecollega’s van het ministerie IenW: zij ontmoetten elkaar op de ‘Parade van Mooier Nederland’. Het groene Fort Voordorp werd omgebouwd tot een feestelijke parade, inclusief Kennis Revue, #IenWeetjes en attracties. In co-creatie zetten we een ijzersterk programma neer, met zowel inhoud als plezier.

De sportieve IenW’ers begonnen de dag met een wandeling vanaf Station Overvecht naar Groenekan. Eenmaal op het fort werd de dag afgetrapt door illusionist en mentalist Jan Reinder en Friso Fennema, directeur Communicatie IenW.

Net als de parade was het programma gevarieerd. In de workshoprondes konden deelnemers aansluiten bij Café de Bespiegeling, meedoen met de Kennis Revue of aansluiten bij een of twee #IenWeetjes. In de sessies ontmoetten collega’s elkaar en spijkerden ze hun kennis bij over onderwerpen als communicatiestrategie, social media en crisiscommunicatie.

Op het Paradeplein was er volop ruimte om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te genieten van de culinaire hoogstandjes die vanuit verschillende foodtrucks geserveerd werden. Ook was er een silent disco, een kledingbeurs om kleding te ruilen en verschillende spellen. De dag werd gezamenlijk afgesloten met een borrel en een afsluiting vanaf de Zeepkist.

PINO heeft IenW met veel plezier ondersteund bij de organisatie van de Communicatiejaardag op 4 september 2023. We waren nauw betrokken bij het design van het programma. De dag moest zowel leuk als inhoudelijk zijn. Samen hebben we een programma neergezet dat aan beide eisen voldeed. Daarnaast ontzorgde PINO bij de deelnemerscommunicatie en -registratie, projectmanagement en uitvoer op de dag zelf.

Wij bedenken graag het thema van uw jaardag