NVR Najaarsdagen

Wetenschappe-lijke content in snelle presentatie formats

Na twee geslaagde online bijeenkomsten vonden de NVR Najaarsdagen nu weer fysiek plaats. Zo’n 500 reumatologen kwamen 15 en 16 september naar de Papendal in Arnhem. PINO ondersteunt de NVR al meerdere edities in de organisatie van de NVR Najaarsdagen. Werkzaamheden die PINO uit handen neemt zijn o.m. de abstracthandling, de deelnemerscommunicatie inclusief het innen van deelnemersgelden, adviseren over het geschikte programmaformat én overall regie voeren over de facilitaire en logistieke organisatie.

Programma met veel afwisseling
Met de geselecteerde abstracts heeft het organiserend comité van de NVR Najaarsdagen een mooi inhoudelijke programma samengesteld. Aan PINO de vraag om mee te denken over aantrekkelijke presentatieformats. Dat leverde voor deelnemers een divers en interactief programma op van wetenschappelijke content. Van een verdiepende voordracht, naar een snelle pitchsessie en tijdens de lunch een inspirerende terrastalk.

De eerste congresdag werd met een diner en aansluitend een feestavond in het thema Flower Power afgesloten. Wat kies jij als kick-off van congresdag twee? Met de keuze uit een hardloop-, wandel of yogasessie begon de dag voor deelnemers sportief en ontspannend. En daarna? Vol nieuwe energie de inhoudelijke verdieping opzoeken in de verschillende sessies. Als afsluiting van de NVR Najaarsdagen gaf Paul Iske een inspirerende keynote vanuit zijn Instituut voor briljante mislukkingen.

Op zoek naar vernieuwende presentatieformats voor uw content?