Maatschappelijke impact met een digitale overheid

Tijdens het Overheid 360° congres 2023

Op 7 juni 2023 is het zover: Het Overheid 360° congres 2023 in Jaarbeurs in Utrecht. Dit congres is speciaal voor mensen die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, rijksoverheid of een andere publieke instantie en meer maatschappelijke impact willen maken met een digitale overheid. Wat dit event zo bijzonder maakt? PINO is van concept t/m uitvoering volledig in de lead in alle aspecten van de organisatie van dit congres.

De vorige edities van het Overheid 360°congres zijn georganiseerd door Jaarbeurs Utrecht, maar dit jaar kreeg PINO de gelegenheid om de organisatie volledig op zich te nemen. Dit betekent dat we al een aantal maanden druk zijn met het werven van relevante exposanten voor op de beursvloer. Hiervoor is een speciale brochure ontwikkeld en hebben we het eventconcept creatief uitgewerkt.

Én met succes, want tijdens het congres hebben we een goed gevulde beursvloer met maar liefst 40 organisaties die op het netwerkplein een stand bemannen en graag hun kennis en digitale oplossingen willen delen met de doelgroep. Bekende organisaties als KPN, InSpark, Google Chrome Enterprise, Govroam, Visma en Blackberry zijn aanwezig op de beursvloer. Een aantal van deze exposanten geeft ook een sessie.

Een ander belangrijk onderdeel is de programmering. Het programma bestaat uit meer dan 50 inspirerende sessies van sprekers uit de publieke en private sector. Het congres trappen we af met twee keynotes. Rina Joosten, werkzaam bij Taskforce voor AI. Zij vertelt over AI, de vierde industriële revolutie en de positie van Europa. En Mirko Schäfer, werkzaam bij Universiteit Utrecht. Hij neemt de deelnemers mee in zijn verhaal over: Voorbij de paniek en de hype: goed bestuur in het digitale tijdperk.

Naast de sales, marketing, werving en programmering, houdt PINO de touwtjes stevig vast in de afstemming met locatie, leveranciers en in de communicatie met sprekers, exposanten en (potentiële) deelnemers. Kortom, het Overheid 360° congres is met een volle beursvloer, gevarieerd programma en naar verwachting zo’n 800 bezoekers een grote logistieke puzzel. Iets waar we goed in zijn en ééntje die we graag oplossen!

Wil u ook volledig ontzorgd worden bij de organisatie van een congres?