Holland Circular Economy Week

Dé circulaire hotspot van de wereld

Gisteren is de Holland Circular Economy Week van start gegaan. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden van over de hele wereld ontmoeten elkaar deze week op Nederlandse bodem om kennis en innovaties te delen. Samen geven ze de transitie naar een circulaire economie een boost. En PINO doet mee! Als onderdeel van het organiserend comité leiden we het meerdaagse programma logistiek in goede banen en verzorgen we de complete deelnemersregistratie.

Kriskras door het land

Het programma strekt zich uit over vier verschillende locaties. Van C-bèta in Hoofddorp tot het Vredespaleis in Den Haag. En van de Fokker Terminal tot het LEF Future Center in Utrecht. Maar dat niet alleen! Op woensdag trekken de internationale delegaties, afkomstig uit 10 verschillende landen, het land in om een bezoek te brengen aan meerdere showcases. Stuk voor stuk vooruitstrevende bedrijven en initiatieven die bijdragen aan een circulaire afval-, textiel-, voedsel-, elektronica- en bouwindustrie.

 

Vandaag betreedt een aantal prominente keynotes het hoofdpodium om de Nederlandse circulaire visie te delen: Jacqueline Cramer (voorzitter Holland Circular Hotspot), staatssecretaris Stientje van Veldhoven, architect en ondernemer Thomas Rau en oud-premier Jan Peter Balkenende. Maar er staat de komende dagen nog veel meer op het programma. De gasten worden o.a. getrakteerd op inhoudelijke workshops, innovatieve pitches en matchmaking sessies. Want alleen door samen nieuwe kansen te creëren en vooral te benutten, kunnen we de kringlopen wereldwijd sluiten!

Wilt u ook een boost geven aan uw transitie?