GPO Event 2018

Klaar om te wenden?

Op 27 november stond een spannende uitdaging op het programma: de GPO Ocean Race. Een event voor alle 900 medewerkers van Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud, met Koers 2020 als uitgangspunt. Het succes van deze koers staat of valt met wendbaarheid. En volgens PINO kun je die boodschap het beste over de bühne brengen door het de medewerkers zelf te laten ervaren. Dat hebben we gedaan! Aan de hand van een unieke business game vol interactie, slimme keuzes en samenwerking.

De race vond plaats in havenstad Rotterdam. In de Van Nelle fabriek werden de deelnemers ontvangen en digitaal welkom geheten door Carolijn Brouwer, winnaar van de Volvo Ocean Race 2018. Na een plenair deel en wat laatste praktische tips, stapten de teams figuurlijk aan boord en klonk het startsein. De koers was reeds bepaald, maar de wendbaarheid van de verschillende teams werd flink op de proef gesteld door telkens veranderende omgevingsfactoren. Het resultaat? Een fanatieke strijd om als eerste over de finish te komen

Onderweg mochten de teams het gezamenlijk belang echter niet uit het oog verliezen en moest er goed samengewerkt worden om de eindstreep te halen. Gelukkig wisten alle teams de wind in de zeilen te houden. En na een spannende ontknoping was iedereen natuurlijk toe aan een ontspannen finale, met heerlijke gerechtjes uit werelddelen die tijdens de race zijn aangedaan.

Of GPO klaar is om te wenden? PINO denkt van wel.

Bent u ook klaar voor een nieuwe wending?