Global Shrimp Forum 2023

Internationale meerdaagse conferentie in Utrecht

De internationale sector van warmwatergarnalen kwam van 5 tot en met 7 september bijeen in Utrecht. De ontmoetingsplek voor de ruim 500 deelnemers was het Van der Valk Hotel in Utrecht. Met vertegenwoordigers uit 33 landen, 36 sponsoren, 100 sprekers en een stijging van het aantal deelnemers  t.o.v. vorig jaar van meer dan 25% is de tweede editie van Global Shrimp Forum een groot succes! PINO maakte als Professional Conference Organiser deel uit van het projectteam. We hebben de deelnemerscommunicatie en -registratie inclusief het innen van de deelnemersfee, het inrichten van de conference app en uiteraard de logistieke en facilitaire organisatie vooraf en tijdens de meerdaagse conferentie verzorgd.

Dag 1 bestond uit meerdere side events. Er was een keuze uit een inhoudelijke sponsorsessie of een stadswandeling met gids door Utrecht. Aan het einde van de dag was er een plenaire opening met een welkomstreceptie en walking dinner. Op dag 2 en 3 werden de ruim 500 deelnemers ondergedompeld in alles wat de garnalensector nu en in de toekomst bezighoudt.

Van strategie, statistieken, trends en ontwikkelingen tot en met productie, investeringen, diervoederproductie en digitalisering. Een uitgebreide conference dinner aan het eind van dag twee maakte de beleving compleet. Hier bereidde de chefkok van Van der Valk Utrecht live de heerlijkste culinaire creaties met, uiteraard, de garnaal als hoofdingrediënt.

Wilt u ondersteuning bij de organisatie van uw bijeenkomst?