Gezond & Zeker Innovatiedag

Zonder te verzuimen

Hoe kunnen we verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers terugdringen en voorkomen? Die prangende vraag stond centraal tijdens de 15e editie van de Gezond & Zeker Innovatiedag 2018 op 29 oktober. Ruim 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden, P&O en ARBO-professionals kwamen naar het NBC Nieuwgein om kennis over dit onderwerp te delen. En PINO mocht de dag in opdracht van RegioPlus voor de 3e keer organiseren. Zonder te verzuimen!

De basis van de Innovatiedag is de praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Leveranciers uit het veld toonden op de praktijkmarkt hun nieuwste innovaties en diensten, die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Bezoekers die niets wilden missen, sloten aan bij één van de Kennistours over de markt met een onafhankelijk expert.

In de vele workshops kwamen praktische tips aan bod over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van veiligheid op de werkvloer. Maar deelnemers konden er ook voor kiezen om korte pitches te volgen of meer verdieping te zoeken bij de sessies van anderhalf uur. Via de Netwerkapp stelde iedereen een persoonlijk programma samen. Het resultaat? Een hele nuttige dag, die aansloot bij ruim 1.300 verschillende wensen.

Meer info op www.blijfinzetbaar.nl.

Wilt u ook organiseren zonder te verzuimen?