Gezond & Fris!

Vitens Dagen 2019

Op 10 en 12 september organiseerde PINO voor de tweede keer de medewerkersdagen voor waterbedrijf Vitens. Meer dan 600 collega’s verzamelden zich. Ditmaal op een prachtige locatie in Arnhem: productiebedrijf La Cabine. Het programma stond vol met workshops en culinaire verrassingen in het teken van ‘Gezond & Fris’. PINO ondersteunde in de logistiek, communicatie en registratie.

Doel van de Vitens Dagen was om collega’s van verschillende locaties, afdelingen en teams samen te brengen en hen namens de directie te bedanken voor hun inzet. Dat uitte zich in een vol programma. Na een energieke HAKA kozen de medewerkers uit tien verschillende workshops. Een sportieve Obstacle Run, mountainbiken door de Arnhemse bossen, een Flintstone wagen bouwen? Of toch ontspannen tijdens een bos-yoga sessie, wandelen met boswachter Arjan Postma of een cursus smartphone fotografie volgen? Voor iedere Vitenser was er een passende activiteit. 

Ook werd op dag één Vitens Radio officieel gelanceerd. Medewerkers kregen zelf de kans plaatjes te draaien en interviews te houden op dit unieke kanaal. Tussendoor was er tijd om uit te rusten in het hangmattenpark of te gekke foto’s te maken in Bertha, de fotocaravan. En als afsluiter: een Gezond & Fris diner! PINO kijkt terug op twee geslaagde dagen.

Ook een gezond & fris evenement organiseren?