FitFestival voor Zorg van de Zaak

De dag stond in het teken van vitaliteit

Op maandag 13 juni stroomde het NBC Congrescentrum in Nieuwegein vol met zo’n 800 enthousiaste deelnemers: de medewerkers van Zorg van de Zaak waren na drie jaar weer bijeen op het FitFestival. De dag stond in het teken van vitaliteit. Hoe houd jij jezelf fit in deze drukke en veranderende tijd? En wat betekent het om veerkrachtig in het leven te staan?

Met meer dan 30 workshops, een plenair programma en activiteiten op het vitaliteitsplein was het een dag boordevol inspiratie en inhoud. PINO ondersteunde Zorg van de Zaak op verschillende vlakken zoals de ontwikkeling van het eventconcept, programmering van plenaire sprekers, coördinatie van diverse activiteiten en de afstemming met de locatie. Op de dag zelf was PINO aanwezig bij de registratie, voerde regie op het plenaire programma en overall locatiemanagement.

Een indrukwekkende Haka gaf het FitFestival een goede kickstart. Met een flinke dosis energie begonnen de deelnemers aan de dag. Naast een inhoudelijke keynote van Thijs Launspach, psycholoog en expert op het gebied van mentale gezondheid, was er ruimte op het podium voor de directie van Zorg van de Zaak. Verspreid over het hele NBC en in de tuin, waren verschillende workshops en activiteiten te vinden. Even toe aan iets anders? Dan kon je terecht op het vitaliteitsplein voor onder andere een escaperoom, massage, bootcamp of een mentale knipbeurt. De dag werd afgesloten met een indrukwekkende talk van Niek van den Adel. Zijn inspirerende boodschap is blijven hangen: “van Veerkracht naar Vierkracht”.

Wilt u dat PINO meedenkt over het concept van uw event?