Een living hub op InfraTech

BAM verbindt heden en toekomst

Het wordt in Nederland steeds drukker op de wegen, het spoor, op het water en in de lucht. Hoe houd je die infrastructuur efficiënt en beschikbaar? En hoe maak je het slimmer nu en voor de toekomst? BAM maakt werk van deze vraagstukken door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Tijdens de InfraTech liet BAM op hun stand zien hoe zij o.m. Artificial Intelligence (AI) toepassen en werd hun eerste 3D betonprintfaciliteit in Eindhoven gepresenteerd. PINO mocht meedenken over het standmanagement en het –concept op InfraTech. De plek waar BAM als living hub zichtbaar wordt.

BAM kennissessies

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energie zijn groot. Op welke plekken kun je op een duurzame manier energie opwekken? Op en langs de weg? Wat kan BAM als bouwbedrijf doen om de CO2-uitstoot te beperken?

Op de beursstand wilde BAM haar verbindende en verrijkende rol én het netwerk van innovatieve partnerschappen zichtbaar maken om daarmee hun toegevoegde waarde voor opdrachtgevers te bevestigen. Op de stand vonden elke beursdag verschillende kennissessies plaats zoals de AI Experience, 3D beton printen, het digitale fietspad, duurzaam asfalt en niet te vergeten recruitement. In een speciale avondsessie gaf futurist Richard van Hooijdonk een keynote over de toekomst van de bouw, mobiliteit en digitalisering.

Wilt u een living hub creëren?