Een feest voor échte LEGO fans

LEGO World 2019

De herfstvakantie staat ieder jaar voor kleine én grote LEGO® fans weer in het teken van bouwen, spelen en creëren in de fantasiewereld van LEGO. De Jaarbeurshallen, met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter, waren weer goed gevuld met de vrolijk gekleurde LEGO® steentjes. De ruim 94.000 bezoekers keken hun ogen uit en gingen op de foto met het levensgrote koningspaar: Willem-Alexander (met baard) en Máxima. Youtuber Dylan Haegens bracht zelfs een nachtje door in het LEGO Hidden Side spookhuis. En PINO? Zij is inmiddels ook een echte LEGO insider. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar zorgde PINO voor de organisatie van LEGO World.

Logistiek hoogstandje

Op logistiek gebied wordt PINO echt uitgedaagd. Een week voordat LEGO World voor het publiek open gaat, rijden de vrachtwagens vol LEGO® steentjes, modellen en attracties volgens een strak logistiek schema naar de Jaarbeurs. Van vloerbedekking tot belichting, van vele losse steentjes tot volledige modellen, van Disney Princess tot LEGO Hidden Side, van springkussens tot zweefmolen, alles wordt uit de kast gehaald om een waar LEGO® speelparadijs te creëren.

 

Ook tijdens de zeven draaidagen heeft PINO er met 170 man personeel per dag voor gezorgd dat alles soepel verliep en de bezoekers optimaal konden genieten van hun dagje uit. Een geliefd project voor alle betrokken PINO’s: een week lang blije gezichten van kleine en grote LEGO® liefhebbers. LEGO World is dan ook met recht ‘het leukste uitje in de herfstvakantie’!

Ook met ons bouwen?