Een deep dive in de toekomst

Connect to Innovate 2019

Hét event over innovatieve technologieën? Op het snijvlak van business en IT? Dat was Connect to Innovate 2019! Twee dagen lang vormde het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Een deep dive in de toekomst! Deelnemers lieten zich inspireren door thought leaders, klanten, partners, de VNSG en SAP. PINO was erbij betrokken.

Zo’n 100 sessies vormden een boordevol programma op 1 en 2 oktober. Enkele thema’s? Design-to-Operate, Total Workforce en Continuous Accounting. Over hoe de maakindustrie verandert, personeelsbestanden van de toekomst en automatisering, robotisering en Artificial Intelligence. Naast de sessies ontmoetten deelnemers elkaar op de beursvloer, in het Mobile Innovation Lab of bij het plenaire programma.

Onder andere artiest Brainpower, hoogleraar prof. dr. Vanessa Evers, China specialist Christina Boutrup en Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden namen het woord. Van der Weijden legde de nadruk op wat er nodig is om een topprestatie te kunnen leveren, zoals zijn 200 kilometer lange Elfstedenzwemtocht. Ambitie en innovatie, successen en tegenslagen en de continue drang om processen te verbeteren. Inspirerend!

Werkt u ook aan de toekomst?