Connect to Innovate 2018

Trending topics en IT innovaties

De tweede editie van Connect to Innovate, hét inspiratie-event van SAP en VNSG, zit erop! Op 2 en 3 oktober was het NBC Congrescentrum in Nieuwegein dé place to be voor innovatie, kennisdelen, inspiratie en netwerken. De 1.500 deelnemers hebben de naam van het event letterlijk waargemaakt. Innovatie draait namelijk om verbinden, om gedachten uitwisselen, om kruisverbanden leggen en dat hebben de deelnemers volop gedaan. Net als PINO!

Samen met SAP, VNSG, bijna 40 sponsoren en zo’n 150 sprekers hebben we een ijzersterk programma neergezet. Verspreid over twee dagen kwamen negen thema’s aan bod. Van digital transformation en digital core tot customer experience en finance. Deelnemers konden zich onderdompelen in ruim 150 inhoudelijke sessies, een bezoek brengen aan de innovatieve beursvloer of hun brein prikkelen in de Design Thinking kas.

Beide dagen werden opgestart en afgesloten met plenaire keynotes. Trendwatcher Jarno Duursma eindigde dinsdag met voldoende stof tot nadenken over de impact van Artificial Intelligence. Neuromagiër Victor Mids liet iedereen woensdagmiddag in verwarring achter. Want hoe zorgde hij er nu voor dat beiden mannen op het podium zijn aanraking konden voelen…

Benieuwd hoe het event eruitzag? Bekijk de aftermovie en voel de vibe van Connect to Innovate 2018.

Wilt u ook een ijzersterk programma neerzetten?