Afdelingsdag Rijksvastgoedbedrijf

Met verandering als rode draad

Een zonnetje, een interactief programma en enthousiaste deelnemers. De perfecte formule voor een geslaagd evenement, toch? Zo ook voor de Afdelingsdag Realisatie Landelijk van het Rijksvastgoedbedrijf. Op 30 mei ontvingen we ruim 230 RVB’ers in Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Naast het Amsterdam-Rijnkanaal, tussen de monumenten en middenin de natuur kwamen de collega’s samen voor hun jaarlijkse afdelingsdag. Onder de plenaire buitentent luisterden ze in de ochtend naar persoonlijke verhalen van collega’s en van keynote spreker Joseph Oubelkas. Het thema was verandering. Wat doet een verandering precies met je? En hoe ga je daarmee om? Niet alleen persoonlijk, maar ook binnen jouw werk; de rode draad van het plenaire programma.

In de middag was het tijd voor twee workshoprondes. Deze waren niet inhoudelijk ingestoken, maar draaiden om even ontspannen. De sportievelingen konden zweten tijdens de bootcamp, zen worden tijdens de yogales of hun soepele heupen showen tijdens de workshop hoelahoepen.

Liever iets creatiever? Dan volgde je de workshop radio maken of natuurfotografie met je smartphone. In samenwerking met het creatieve bureau Bruismakers verzorgden we ook verbindende workshops als De Generatiekloof, De Verbindingsshow of de geheimen van Werkgeluk.

Samen met de logistieke voorbereidingen en de organisatie op de dag zelf zorgde PINO ervoor dat deze workshops soepel verliepen. Workshopleiders wisten precies waar ze moesten zijn, alles stond voor ze klaar en de deelnemers hadden er zin in. Heel stiekem hebben we zelf ook nog even de hoelahoep opgepakt 😉.

Heb jij ook zin om te hoelahoepen?