5 jaar RVB

Voor en door RVB-ers mix van inhoud en fun

In het NBC Congrescentrum in Nieuwegein kwamen op 10 september ruim 1300 medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) bijeen voor de jaarlijkse RVB dag. Traditiegetrouw een dag die vóór en dóór RVB-ers zelf is samengesteld en bol staat van verrassende activiteiten, workshops en boeiende sprekers. Met dit jaar wel een bijzondere editie namelijk ‘5jaar RVB’. PINO mocht wederom deze dag logistiek en facilitair ondersteunen.

De middag begon met een plenaire aftrap van het directieteam dat onder leiding van dagvoorzitter, Sacha de Boer, even kort ‘aan de tand werd gevoeld’. Vervolgens was het de beurt aan de beste voetbalscheidsrechter van Nederland, Björn Kuipers. Met zijn keynote en indrukwekkende visuals van wedstrijden waarbij hij je ook meeneemt in de communicatie tussen het scheidsrechtersteam onderling, kreeg hij de zaal op het puntje van hun stoel. Wat ziet hij tijdens een wedstrijd en hoeveel tijd heeft hij om na te denken en te beslissen? Het antwoord: bijzonder weinig. Er is namelijk geen tijd voor eindeloos vergaderen. Hij moet vertrouwen op wat hij zelf en zijn team op dat moment waarneemt.

Na het plenaire programma was het tijd voor de vele sessies voor en door RVB-ers samengesteld.  Een mix van inhoud en fun. Zoals een lezing van weervrouw, Helga van Leur, over het klimaat of van kathedralenbouwer, Daan Quakernaat afgewisseld door een activiteit als Park to play, Pipemania, AVG escape room, silent swing, mega jenga en ook een heuse ballenbak. Als afsluiter van de dag  volgde na de borrel en het diner een spectaculair feest met de band The Recipe. De dansvloer was een bonte verzameling van vrolijke brillen, boa’s, hoeden, opblaasgitaren en -saxofonen.

Wilt u een 'voor en door' medewerkersevent organiseren?